دوره 14، شماره 4 - ( 11-1397 )                   جلد 14 شماره 4 صفحات 424-419 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nouri M, Shirani M, Hadi A, Askari G. Effect of Sour Tea on Blood Pressure: A Review Study. J Health Syst Res 2019; 14 (4) :419-424
URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-1062-fa.html
مهران نوری ، مهسا شیرانی ، امیر هادی ، غلامرضا عسکری . تأثیر چای ترش بر پرفشاری خون: یک مطالعه مروری. مجله تحقیقات نظام سلامت. 1397; 14 (4) :419-424

URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-1062-fa.html


1- دانشجوی کارشناسی ارشد، کمیته تحقیقات دانشجویی و گروه علوم بهداشتی در تغذیه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
2- دانشجوی کارشناسی ارشد، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و کمیته تحقیقات دانشجویی و گروه علوم تغذیه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
3- کارشناس ارشد، گروه علوم تغذیه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
4- دانشیار، گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده:   (2172 مشاهده)
چای ترش (Sour Tea) گیاهی است که امروزه به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. در گذشته از این گیاه برای درمان اختلالات زیادی از جمله سنگ‌های کلیوی و مثانه، محرک جنسی، ضد عفونی‌کننده، کاهش عوارض دیابت و پرفشاری خون استفاده می‌شد. تاکنون مطالعات انسانی و حیوانی متعددی در رابطه با تأثیر چای ترش بر پرفشاری خون انجام گرفته است. داده‌های پژوهش حاضر بر اساس نتایج یافته‌ها از پایگاه‌های اطلاعاتی PubMed، Scopus، ISI و Google Scholar به دست آمد. با توجه به یافته‌های بیشتر تحقیقات انجام شده در این زمینه، احتمال دارد که این ماده بتواند در بهبود فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بیماران مبتلا به پرفشاری خون مؤثر باشد. در این مطالعه مروری، به بررسی پژوهش‌های صورت گرفته در این زمینه و مکانیسم‌های احتمالی تأثیر چای ترش بر فشار خون پرداخته شد.
واژه‌های کلیدی: چای ترش، فشار خون، مروری
متن کامل [PDF 468 kb]   (1277 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
دریافت: 1399/4/26 | پذیرش: 1397/10/25 | انتشار: 1397/10/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات نظام سلامت می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health System Research

Designed & Developed by: Yektaweb