دوره 7، شماره 1 - ( 1-1390 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jani N, Hassanzadeh Keshteli A, Kabiri P, Sarrafzadegan N, Esmaillzadeh A. 10 Year Trend in Nutrition Journal Impact Indexes in the World. J Health Syst Res 2011; 7 (1)
URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-228-fa.html
نرگس جانی ، عمار حسن زاده کشتلی ، پیام کبیری ، نضال صراف‌زادگان ، احمد اسماعیل زاده . روند تغییرات 10 ساله در شاخص تأثیر مجلات تغذیه در دنیا. مجله تحقیقات نظام سلامت. 1390; 7 (1)

URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-228-fa.html


1- دانشجوی کارشناسی، کمیته تحقیقات دانشجویی، گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
2- پزشک عمومی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
3- استادیار، گروه آمار و اپیدمیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
4- استاد، مرکز تحقیقات قلب و عروق، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
5- دانشیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده:   (1117 مشاهده)
مقدمه: هدف از انجام این مطالعه بررسی شاخص تأثیر و ارجاعات کل مجلات تغذیه‌ای ثبت شده در ISI در 10 سال گذشته است.روش‌ها: جهت انجام این مطالعه گذشته‌نگر، داده‌های مورد نیاز مربوط به شاخص تأثیر و تعداد ارجاعات مقالات درج شده در مجلات تغذیه و رژیم درمانی ثبت شده در ISI در طی 10 سال گذشته جمع‌آوری شده است. در این مطالعه 5 نمونه از مجلات دسته تغذیه و رژیم درمانی ISI که از شاخص تأثیر بالایی برخوردارند (AJCN، JN، IJO، ARN و PLR) مورد آنالیز قرار گرفته‌اند.یافته‌ها: 5 مجله انتخابی و مورد بررسی در این مطالعه در 10 سال گذشته (از سال 1999 تا سال 2008) جزء 10 مجله اول ثبت شده در ISI در دسته مجلات تغذیه و رژیم درمانی می‌باشند. بیشتر مجلات انتخابی از روند صعودی شاخص تأثیر و البته همراه با نوساناتی در برخی از موارد در این دوره 10 ساله برخوردار بوده‌اند. مجله Am J Clin Nutr به طور ثابتی از بالاترین میزان استنادات کل برخوردار بود.نتیجه‌گیری: شاخص تأثیر معیاری مناسب جهت مقایسه و بررسی کیفیت مجلات تغذیه‌ای و البته بررسی عملکرد پژوهشی محققین در مجلات مربوط به این رشته است.واژه‌های کلیدی: شاخص تأثیر، استنادات کل، تغذیه و رژیم درمانی.
متن کامل [PDF 509 kb]   (544 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
دریافت: 1399/4/26 | پذیرش: 1390/1/26 | انتشار: 1390/1/26

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات نظام سلامت می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health System Research

Designed & Developed by: Yektaweb