1- PاD Student, Department of Community Nutrition,Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences. Ahvaz, Iran, Food Security Research Center, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran
چکیده: (803 مشاهده)
مقدمه: سرطان کولورکتال (CRC یا Colorectal Cancer) سومین سرطان شایع دنیا و جزء 5 سرطان شایع در ایران میباشد. کاهش فعالیتهای فیزیکی، تغییر رژیم غذایی افراد به سمت مصرف بیشتر غذاهای پر چرب و گوشت قرمز و مصرف کمتر غلات کامل، انواع میوه و سبزی باعث افزایش سرطان کولورکتال شده است. لذا هدف از این مطالعه مروری بر مطالعات موجود در زمینه مصرف میوه، سبزی و سرطان کولورکتال میباشد.روشها: با استفاده از
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دریافت: 1399/4/26 | پذیرش: 1393/3/25 | انتشار: 1393/3/25