دوره 10، شماره 2 - ( 3-1393 )                   جلد 10 شماره 2 صفحات 225-212 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

فاطمه شیرانی ، لیلا آزاد بخت . ارتباط دریافت میوه و سبزی و سرطان کولورکتال: مروری بر شواهد موجود. تحقیقات نظام سلامت. 1393; 10 (2) :212-225

URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-706-fa.html


1- PاD Student, Department of Community Nutrition,Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences. Ahvaz, Iran, Food Security Research Center, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran
چکیده:   (803 مشاهده)
مقدمه: سرطان کولورکتال (CRC یا Colorectal Cancer) سومین سرطان شایع دنیا و جزء 5 سرطان شایع در ایران می‌باشد. کاهش فعالیت‌های فیزیکی، تغییر رژیم غذایی افراد به سمت مصرف بیشتر غذاهای پر چرب و گوشت قرمز و مصرف کمتر غلات کامل، انواع میوه و سبزی باعث افزایش سرطان کولورکتال شده است. لذا هدف از این مطالعه مروری بر مطالعات موجود در زمینه مصرف میوه، سبزی و سرطان کولورکتال می‌باشد.روش‌ها: با استفاده از
متن کامل [PDF 376 kb]   (361 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
دریافت: 1399/4/26 | پذیرش: 1393/3/25 | انتشار: 1393/3/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات نظام سلامت می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health System Research

Designed & Developed by: Yektaweb