دوره 15، شماره 4 - ( 11-1398 )                   جلد 15 شماره 4 صفحات 254-246 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Gorgian P, Askari G, Heidari -Beni M, Tarrahi M J, Bahreini N. The effect of curcuma, black peper, ginger on pain and performance of the patient with chronic knee osteoarthritis in comparison with Naproxen drug. HSR 2020; 15 (4) :246-254
URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-1095-fa.html
پگاه گرجیان ، غلامرضا عسکری ، مطهر حیدری بنی ، محمدجواد طراحی ، نیماه بحرینی . اثر مکمل یاری توأم عصاره زردچوبه ، فلفل سیاه و زنجبیل بر میزان درد و عملکرد بیماران مبتلا به استئوآرتریت مزمن زانو. تحقیقات نظام سلامت. 1398; 15 (4) :246-254

URL: http://hsr.mui.ac.ir/article-1-1095-fa.html


1- دانشجوی کارشناسی ارشد، کمیته تحقیقات دانشجویی و مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
2- استادیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
3- استادیار، مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان، پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیر، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
4- استادیار، آمار و اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده:   (1373 مشاهده)
-
متن کامل [PDF 899 kb]   (1837 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
دریافت: 1399/4/26 | پذیرش: 1398/10/25 | انتشار: 1398/10/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تحقیقات نظام سلامت می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Health System Research

Designed & Developed by: Yektaweb