پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
آرشیو مجله
تمامی شمارههای مجله
آخرین شماره
بانکها و نمایهنامهها
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
اصول اخلاق نشر
اخلاق در مطالعات پزشکی
اخلاق در روانشناسی
سیاستهای داوری
سیاست تعارض منافع
تعرفه انتشار مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
جلد 9 - ویژه نامه تغذیه
پپتید-1 شبه گلوکاگون (1-GLP) در تنطیم قند خون و درمان دیابت نوع دو: مرور سیستماتیک
ص. 1393-1386
نگار عطایی
،
ستاره سلطانی
،
عباسعلی پالیزبان
چکیده
(5134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1018 دریافت)
عوامل پخت تاثیرگذار بر محتوای فلزات سنگین در برنج
ص. 1405-1394
رضا مورکیان
،
الهه رضایی
،
لیلا آزادبخت
،
مریم میرلوحی
چکیده
(1420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1217 دریافت)
بررسی ارتباط الگوی غذایی شبه غربی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک در بزرگسالان شهر خرمآباد
ص. 1426-1414
ابراهیم فلاحی
،
سجاد روستا
،
امیرحسین خلخالی راد
،
خاطره عنبری
چکیده
(904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(376 دریافت)
اثر مصرف مکمل اسکوربیک اسید برتوان هوازی و بی هوازی بازیکنان هند بال
ص. 1433-1427
ندا ولی بیگ
،
زمزم پاک نهاد
،
نفیسه شکری مشهدی
چکیده
(1026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(525 دریافت)
بررسی ارتباط نوشیدن چای با تراکم املاح استخوانی در زنان یائسه مراجعهکننده به مرکز پوکی استخوان شهر اصفهان
ص. 1449-1442
زمزم پاک نهاد
،
مطهر حیدری بنی
چکیده
(973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(397 دریافت)
بررسی اثر امگا3 در مقایسه با پلاسبو بر تغییرات وزن و دور کمر، دور باسن و ارتباط آن با ویسفاتین در بیماران دیابتی نوع2
ص. 1459-1450
محمدجواد حسن زاده عطار
،
حسین حاجیان فر
چکیده
(1010 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(539 دریافت)
میزان فراوانی کلستریدیوم دیفیسیل در فرایند تولید فراورده گوشتی همبرگر
ص. 1468-1460
زهرا اسفندیاری
،
محمد جلالی
،
حمید عزت پناه
،
اسکات وایز
،
محمد چمنی
چکیده
(1156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(660 دریافت)
بررسی اثر مصرف گروه های غذایی و گلیومای بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی گلیومای بزرگسالان
ص. 1502-1491
مهدی شایانفر
،
مینو محمدشیرازی
،
بهرام رشیدخانی
،
احمد اسماعیل زاده
،
آناهیتا هوشیارراد
،
سعید دعایی
،
گیو شریفی
،
منصوره امیرپور
چکیده
(1016 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(471 دریافت)
اثر مکمل یاری با ویتامین D بر روی پروتئین واکنشگر با حساسیت بالاhs-CRP، پروفایل متابولیکی و استرس اکسیداتیو در زنان باردار
ص. 1514-1503
افشین شیرانیان
،
امین صالح ابرقوئی
،
ذات اله عاصمی
،
منصوره صمیمی
،
زهره طبسی
،
حسین شاکری
،
احمد اسماعیل زاده
چکیده
(1242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(549 دریافت)
تأثیر مصرف چایترش بر پروفایل لیپیدی افراد مبتلا به دیسلیپیدمی
ص. 1526-1515
فریحه احمدزاده ثانی
،
مجید حاجیفرجی
،
یداله محرابی
،
محمدسالم رضایی
،
هما حاجیمهدیپور
،
عباس حسنزاده
چکیده
(874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(407 دریافت)
بررسی اثر مصرف رژیم با دانسیته پایین برروی حفظ وزن کاهشیافته و خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی
ص. 1538-1527
لیلا آزادبخت
،
گلگیس کریمی
،
فهیمه حقیقت دوست
،
احمد اسماعیل زاده
چکیده
(902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(362 دریافت)
ارتباط مصرف کربوهیدرات رژیم غذایی و فنوتیپ دور کمر هیپرتری گلیسریدمیک در زنان معلم شهرستان لنجان
ص. 1548-1539
فاطمه شیرانی
،
احمد اسماعیل زاده
،
عمار حسن زاده کشتلی
،
پیمان ادیبی
،
لیلا آزادبخت
چکیده
(988 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(403 دریافت)
الگو و اولویتهای مصرف گوشت در خانوادههای متوسط شهری– اصفهان، ایران
ص. 1571-1562
مریم میرلوحی
،
اکبر حسنزاده
،
احمد اسماعیلزاده
،
محمد خوشنوسیان
چکیده
(924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(470 دریافت)
بررسی الگوی مصرف آنتیبیوتیکها در تولید فراوردههای غذایی با منشا دام و طیور در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها
ص. 1584-1572
فتح الله عالی پور
،
مریم میرلوحی
،
محمد جلالی
چکیده
(1081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(974 دریافت)
بررسی محتوای نگهدارنده ناتامایسین در دوغهای تولیدی کارخانجات لبنی با وضعیت بهداشتی متفاوت در استان اصفهان
ص. 1594-1585
زهرا اسفندیاری
،
محمد بدیعی
،
محمدرضا مراثی
،
رضا سرهنگ پور
،
الهام یزدانی
،
پویا محمودیان
چکیده
(976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(515 دریافت)
بررسی عوامل مرتبط با مصرف میوه و سبزیجات در دانشآموزان دبیرستانی شهر اصفهان با استفاده از تئوری رفتار برنامهریزیشده در سال تحصیلی 1392-1391
ص. 1604-1595
پرستو یارمحمدی
،
غلامرضا شریفی راد
،
لیلا آزادبخت
،
آسیه پیرزاده
،
پریسا یارمحمدی
چکیده
(948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(377 دریافت)
اثر ضخامت خمیر و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن
ص. 1613-1605
سید وحید آیتی
،
ناصر همدمی
،
پرهام حسینی
چکیده
(914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(437 دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسینM1 در پنیرهای سفید ایرانی شهر اصفهان به روش الایزا
ص. 1620-1614
مهدی ترکش اصفهانی
،
گلنوش مدنی
،
پرهام حسینی
چکیده
(918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(424 دریافت)
بررسی قابلیت کاهش کلسترول توسط سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 (KC355240.1)با قابلیت پروبیوتیکی در محیط آزمایشگاهی
ص. 1629-1621
گلنوش مدنی
،
مریم میرلوحی
،
محمود یاحی
چکیده
(1018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(504 دریافت)
خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه بختیاری بر جمعیت میکروبی گوشت چرخ شده گاو تلقیح شده با سودوموناس آئروژینوزا طی دوره نگهداری در یخچال
ص. 1637-1630
شهره دادفر
،
مریم میرلوحی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
چکیده
(933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(385 دریافت)
بررسی اثر مصرف دانه خرفه بر شاخصهای گلیسمیک و فراسنجهای لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع دو: کارآزمایی بالینی متقاطع
ص. 1648-1638
الهه زکی زاده
،
شیما جزایری
،
الهام فقیهایمانی
،
محمودرضا گوهری
،
احمد اسماعیلزاده
چکیده
(961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(455 دریافت)
بررسی اثر ضد دیابت عصاره ریشه گیاه کهور (Bank & Soland) J.F.Macbar Prosopis farcta در موش صحرایی
ص. 1656-1649
فریبا جعفری
،
محسن مینائیان
،
منیژه حسینی بهارانچی
،
مطهره حیدری بنی
چکیده
(942 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(409 دریافت)
بررسی غلظت فلوراید دریافتی از طریق آب و چای مصرفی در ساکنین شهر قم در سال 1391؛ یک مطالعه مقطعی
ص. 1678-1671
مهدی اسدی
،
سیامک محبی
،
سمیه بهنامیپور
،
فاطمه حسنپور
،
محمد حضوری
چکیده
(878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(435 دریافت)
بررسی رابطه الگوهای غذایی غالب با دیابت نوع 2
ص. 1695-1679
مرسا زرودی
،
پروین میرمیران
،
اکبر فاضل تبار ملکشاه
،
محمدرضا میرزایی
،
قاسم اویس
،
نادر آهنگر
،
حسین آزاده
،
میر حسین سیدپور
،
مرتضی ایزدی
،
عذرا اخی
،
جمشید یزدانی
چکیده
(1039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(618 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS